Experts in familierecht, mediation, jeugdrecht, echtscheidingen

Mediation & scheidingsbemiddeling

Een echtscheiding is bijna altijd een zeer ingrijpende gebeurtenis, waarbij de emoties soms hoog kunnen oplopen. Er moet veel worden geregeld. Hier hebt u ook uw ex-partner bij nodig, onder ander bij het maken van afspraken over de kinderen, alimentatie, huisvesting, pensioen enzovoort.

Het in goed overleg laten verlopen van de besprekingen onder begeleiding van een deskundige, waarin al deze afspraken worden gemaakt, levert u veel op. Het voorkomt dat u beslissingen neemt, waar u in een later stadium alleen problemen van ondervindt of financiële consequenties die u op dat – emotionele – moment nog niet voorzag. Om afspraken op een weloverwogen manier tot stand te laten komen helpt Deetman Advocatuur.

De Mediator bij uw scheiding

Een advocaat scheidingsbemiddelaar treedt op als mediator en bemiddelt tussen beide partners. Hierdoor blijven de partners met elkaar in gesprek en luisteren ze ook naar elkaar. Beide partijen maken op deze manier afspraken met elkaar die langer stand houden. Een advocaat mediator treedt op voor beide partners gelijktijdig. U heeft dus niet beide een eigen advocaat nodig. Dat levert voor u en uw partner in financieel opzicht voordelen op.

Een gespecialiseerd advocaat mediator is dé persoon om een scheiding op gemeenschappelijk verzoek uit te voeren. Deetman Advocatuur is aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediators federatie Nederland (MfN).

Deetman Advocatuur is in echtscheidingszaken gespecialiseerd en daarmee uitstekend in staat tot het begeleiden en tot een goede einde brengen van een echtscheiding door middel van mediation.

Het resultaat

Een mediation traject biedt uitzicht op het afsluiten van uw relatie, met behoudt van een onderling goede verstandhouding, waar overigens in veel gevallen de kinderen van profiteren. Ook is praktisch opzicht zijn er daarom veel voordelen.

De afspraken die onderling zijn gemaakt worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst of, in geval van een echtscheiding, het echtscheidingsconvenant. Zo is er constructief gewerkt aan een blijvende oplossing voor beide ex-partners en de eventuele kinderen.

Rozenhof

Mr. Vanessa Deetman

Mr. Deetman is 17 jaar advocaat en specialist. Bij haar is uw zaak in goede handen. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek (maximaal 45 minuten is kosteloos).Lees meer over ons

© Deetman Advocatuur - Sitemap - Privacy & Cookies - Algemene voorwaarden - Contact - #PRD

   Mediation & scheidingsbemiddeling