Experts in familierecht, mediation, jeugdrecht, echtscheidingen

Zakelijke Incassodiensten

Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met cliënten die niet of te laat facturen voldoen. De inspanningen welke zijn verbonden aan het incasseren van uitstaande vordering, staan uw reguliere werkzaamheden in de weg, maar daarnaast is ook het risico de debiteur als cliënt te verliezen zeer groot. Deetman Advocatuur neemt deze taak graag over. U behoudt tijd voor de hoofdzaken, en u kunt over het algemeen uw cliënt behouden.

Wij bieden ondernemers diverse vormen van incasso- en debiteurenbewakingsdiensten, met als primair doel: het voorkomen van incassoproblematiek en daarmee het behoud van de zakelijke relatie met cliënt/debiteur.

Debiteurenbewaking

Door een actieve debiteurenbewaking wordt het ontstaan van betalingsachterstanden zo veel mogelijk voorkomen, cliënten worden hiermee tijdig aan hun betalingsverplichting herinnerd. Zodoende is er duidelijkheid voor alle betrokken partijen.

Door onze pro-actieve benadering, blijft uw financiële balans optimaal en worden administratieve kosten zo veel mogelijk gereduceerd. Voor uitvoeriger informatie omtrent onze incassodiensten, verwijzen wij u naar de tarievenpagina onder de informatielink “Tarieven”. Hier vindt u meer inhoudelijke informatie aangaande onze incasso producten en de tarieven. 

Rozenhof

Mr. Vanessa Deetman

Mr. Deetman is 17 jaar advocaat en specialist. Bij haar is uw zaak in goede handen. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek (maximaal 45 minuten is kosteloos).Lees meer over ons

© Deetman Advocatuur - Sitemap - Privacy & Cookies - Algemene voorwaarden - Contact - #PRD

   Zakelijke Incassodiensten