Experts in familierecht, mediation, jeugdrecht, echtscheidingen

Personen- en Familierecht

In de persoonlijke sfeer of in familierelaties kunnen zich situaties voordoen waarbij de hulp van een advocaat wenselijk of zelfs noodzakelijk is. Deetman Advocatuur is gespecialiseerd in het personen- en familierecht .

Het personen- en familierecht is onderverdeeld in diverse specialismen. U kunt de hulp van een advocaat personen- en familierecht inroepen in de volgende voorkomende situaties:

  • Echtscheiding;
  • Beëindiging van een geregistreerd partnerschap of opzegging van een samenlevingscontract;
  • Vaststellen of wijzigen van de partner- en/of kinderalimentatie;
  • Regeling gezag en omgang kinderen;
  • Adoptie en erkenning/ontkenning vaderschap;
  • Wijziging van voor- en/of achternaam;

We kunnen ons voorstellen dat, na het lezen van deze informatie, u behoefte hebt om uw persoonlijke situatie door te spreken. Neemt u hiervoor contact op.

Mr. V.K.S. Deetman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
-    Familierecht;
-    Psychiatrisch Patiëntenrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Rozenhof

Mr. Vanessa Deetman

Mr. Deetman is 17 jaar advocaat en specialist. Bij haar is uw zaak in goede handen. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek (maximaal 45 minuten is kosteloos).Lees meer over ons

© Deetman Advocatuur - Sitemap - Privacy & Cookies - Algemene voorwaarden - Contact - #PRD

   Personen- en familierecht