Experts in familierecht, mediation, jeugdrecht, echtscheidingen

Over ons

Met de expertise van Deetman Advocatuur bent u verzekerd van optimale juridische bijstand, niet alléén vanwege onze ruime ervaring binnen de diverse rechtsgebieden, maar vooral vanwege de betrokkenheid en no-nonsense benadering. Zowel particulieren als ondernemers bieden wij ondersteuning, waarbij redelijkheid en belang zorgvuldig worden afgewogen.

Cliënten zeggen:

Devie Kanhai
*****
2 juni 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Na mijn scheiding kwam ik in contact met advocaat nummer 1. Na een jaar geen resultaat ben ik op advies naar Mr Deetman gegaan. Zij heeft toen zonder blikken of blozen mijn zaak tussentijds overgenomen. We zijn nu 3 jaar verder en dankzij alle steun, begrip, meedenkend en meelevendheid van mr Deetman heb ik tot nu toe nagenoeg al mijn zaken gewonnen. Ze is open en eerlijk, als ze geen positief einde ziet in een zaak dan raadt zij deze ook af (ik heb dit anders gekend bij andere advocaten). Ze denkt verder mee dan enkel de rechtszaak of de uitvoering van de zaak. Ze is een strijder!! Een topper waar je mee kan lachen en huilen, die je troost en helpt en weer aan het lachen maakt. Super bedankt voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt klaargespeeld en nog steeds doet.

R. ten Bhomer
*****
2 mei 2020

Door een (v)echtscheiding is Vanessa Deetman reeds 5 jaar mijn vaste advocaat. Door de voortreffelijke dossierkennis en overtuigende verweerschriften en pleidooien zijn de reeds meerdere rechtzaken altijd naar volle tevredenheid afgesloten.
Vanessa Deetman geeft een helder en realistisch advies. Als een op te starten rechtszaak kansloos of onverstandig is geeft ze dit aan! Er zijn genoeg advocaten die dat niet doen en uurtjes declareren ongeacht de kans van slagen, dat doet deze advocaat dus niet. Vaak is ze in het belang (ook voor eventuele negatieve psychische gevolgen) erg waakzaam dat haar client (ik) door emotionele/impulsieve beslissingen onnodige schade oploopt. Dat maakt haar los van een "vechter" tijdens de zitting, ook een heel aangenaam persoon.
Ik ben haar erg dankbaar en zal (indien ik weer een familierecht advocaat nodig heb) nooit een andere advocaat willen en haar bij iedereen die een betrokken en goede advocaat nodig heeft zonder enige twijfel aanraden!

Dennis Bravenboer
*****
6 maart 2020

Echt een topadvocate vecht als een leeuw is zeer betrokken en werkt keihard ik heb meerdere advocaten gehad maar bij deze ga ik nooit meer weg mevrouw deetman en secretaresse 2 toppers groetjes en veel liefs Dennis Bravenboer.

Wendelina Bol
*****
26 november 2019

Een zeer goede advocaat met veel know how. zeer onderlegd in het vak.
Beveel haar sterk aan. Dan weet je zeker dat je in de rechtbank een goede advocaat naast je hebt staan.

Dirk De Wit
*****
21 augustus 2018

Zeer bekwame kundige. Maar vooral bevlogen advocate. Vecht als een leeuw voor je. .En soms vergeten mensen dat het niet aan de advocate ligt maar aan  de rechter.

Henk
*****
20 april 2017

Absolute Aanrader! Erg vriendelijk, Sociaal en betrokken. Professioneel en zeer ervaren. Èchte Shark. If you wanna win ur case.. call Deetman!

Jef van Verseveld
*****
24 december 2016

heel kundig, en vriendelijk.. aanrader!

Rozenhof

Mr. Vanessa Deetman

Mr. Deetman is 15 jaar advocaat en specialist. Bij haar is uw zaak in goede handen. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek (maximaal 45 minuten is kosteloos).Lees meer over ons

© Deetman Advocatuur - Sitemap - Privacy & Cookies - Algemene voorwaarden - Contact - #PRD

   Over ons