Experts in familierecht, mediation, jeugdrecht, echtscheidingen

Over ons

Met de expertise van Deetman Advocatuur bent u verzekerd van optimale juridische bijstand, niet alléén vanwege onze ruime ervaring binnen de diverse rechtsgebieden, maar vooral vanwege de betrokkenheid en no-nonsense benadering. Zowel particulieren als ondernemers bieden wij ondersteuning, waarbij redelijkheid en belang zorgvuldig worden afgewogen.

Cliënten zeggen:

Manuela de Wolff:

*****

4 april 2024

Het feit dat er echt naar mijn verhaal werd geluisterd maakte dat ik mij niet meer zo eenzaam voelde. De erkenning en jullie doorzettingsvermogen om met mij mee te vechten heeft veel goeds gedaan. Door jullie steun heb ik moeilijke beslissingen kunnen nemen die goed voor mij waren.  Niet behandeld worden als dossier maar juist de persoon met daarachter de emotie zien is echt een kracht waar jullie zo trots op mogen zijn!

 
Marcel Bouman
*****
11 april 2023
 
Ik heb Vanessa Deetman leren kennen als een bevlogen advocate, die mij 2 keer uitstekend ter zijde heeft gestaan.
 
 
Patrick
*****
4 april 2023
 
Naar jou wil ik nog een keer ontzettend duidelijk zijn, ik ben namelijk zo ontzettend blij dat je ons hebt weten te helpen in de loop der jaren.

Zonder jouw hulp hadden we bijna zeker verzopen of in ieder geval dit nooit kunnen bereiken.
Mede door jouw hulp is mijn kind daarom ondertussen uitgegroeid tot de knappe, sterke maar zachte, behulpzame, lieve en slimme jonge man die hij is.
 
Hij zou je hier ook graag nog een keer persoonlijk voor willen bedanken, wat ik hem beloofd hem om aan jou door te geven.
 

Saskia en Max van Delft
*****
2 februari 2021

Mr.Deetman is een echte kanjer, een top advocaat. Wij zijn sinds 2017 bij mr. Deetman betrokken en zij heeft er, samen met haar team, voor gezorgd dat wij binnen de kortste keren weer werden vrij gesproken van de aan ons opgelegde OTS. Mr. Deetman heeft zeer veel kennis van zaken is vastberaden en gaat recht af op haar doel. Zij heeft het vermogen om het kaf van het koren te scheiden en steekt dat niet onder stoelen of banken. Naast haar vakkennis is zij ook nog eens een heel toegankelijke vrouw die goed met je overlegt en je begrijpt en werkelijk dag en nacht voor je klaar staat. Kortom wij zijn erg blij met haar en willen haar ook graag aanbevelen. Mr. Deetman u bent voor ons een echte kanjer.

 

Sandra Langezaal
*****
20 januari 2021

Via een vriendin kwam ik aan het begin van mijn scheidingstraject bij Vanessa Deetman terecht. Ik heb haar ervaren als iemand die goed luistert. Ze heeft snel diepgaande dossierkennis, breder dan alleen het juridische. Ze weet echt wat er speelt bij haar klanten. Ze denkt mee met persoonlijke keuzes die je in het proces wilt maken, maar spreekt het ook met je door wanneer zij denkt dat andere keuzes op de lange termijn echt beter zijn. Ondanks dat ze een goed gevulde agenda heeft en soms iets te druk overkomt heeft ze niet alleen tijd voor haar klanten op de cruciale momenten in het proces, maar ook aandacht en begrip voor de emoties die in een dergelijk proces aanwezig zijn. Ik heb een bijna driejarig traject achter de rug met Vanessa Deetman en het voelde echt alsof we dit samen deden. Ik voelde me serieus genomen en gesteund. Ze heeft me geholpen een aantal moeilijke beslissingen te nemen waar ik haar achteraf zeer dankbaar voor ben.
 

Devie Kanhai
*****
2 juni 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Na mijn scheiding kwam ik in contact met advocaat nummer 1. Na een jaar geen resultaat ben ik op advies naar Mr Deetman gegaan. Zij heeft toen zonder blikken of blozen mijn zaak tussentijds overgenomen. We zijn nu 3 jaar verder en dankzij alle steun, begrip, meedenkend en meelevendheid van mr Deetman heb ik tot nu toe nagenoeg al mijn zaken gewonnen. Ze is open en eerlijk, als ze geen positief einde ziet in een zaak dan raadt zij deze ook af (ik heb dit anders gekend bij andere advocaten). Ze denkt verder mee dan enkel de rechtszaak of de uitvoering van de zaak. Ze is een strijder!! Een topper waar je mee kan lachen en huilen, die je troost en helpt en weer aan het lachen maakt. Super bedankt voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt klaargespeeld en nog steeds doet.
 

R. ten Bhomer
*****
2 mei 2020

Door een (v)echtscheiding is Vanessa Deetman reeds 5 jaar mijn vaste advocaat. Door de voortreffelijke dossierkennis en overtuigende verweerschriften en pleidooien zijn de reeds meerdere rechtzaken altijd naar volle tevredenheid afgesloten.
Vanessa Deetman geeft een helder en realistisch advies. Als een op te starten rechtszaak kansloos of onverstandig is geeft ze dit aan! Er zijn genoeg advocaten die dat niet doen en uurtjes declareren ongeacht de kans van slagen, dat doet deze advocaat dus niet. Vaak is ze in het belang (ook voor eventuele negatieve psychische gevolgen) erg waakzaam dat haar client (ik) door emotionele/impulsieve beslissingen onnodige schade oploopt. Dat maakt haar los van een "vechter" tijdens de zitting, ook een heel aangenaam persoon.
Ik ben haar erg dankbaar en zal (indien ik weer een familierecht advocaat nodig heb) nooit een andere advocaat willen en haar bij iedereen die een betrokken en goede advocaat nodig heeft zonder enige twijfel aanraden!
 

Dennis Bravenboer
*****
6 maart 2020

Echt een topadvocate vecht als een leeuw is zeer betrokken en werkt keihard ik heb meerdere advocaten gehad maar bij deze ga ik nooit meer weg mevrouw deetman en secretaresse 2 toppers groetjes en veel liefs Dennis Bravenboer.
 

Wendelina Bol
*****
26 november 2019

Een zeer goede advocaat met veel know how. zeer onderlegd in het vak.
Beveel haar sterk aan. Dan weet je zeker dat je in de rechtbank een goede advocaat naast je hebt staan.
 

Dirk De Wit
*****
21 augustus 2018

Zeer bekwame kundige. Maar vooral bevlogen advocate. Vecht als een leeuw voor je. .En soms vergeten mensen dat het niet aan de advocate ligt maar aan  de rechter.
 

Henk
*****
20 april 2017

Absolute Aanrader! Erg vriendelijk, Sociaal en betrokken. Professioneel en zeer ervaren. Èchte Shark. If you wanna win ur case.. call Deetman!
 

Jef van Verseveld
*****
24 december 2016

heel kundig, en vriendelijk.. aanrader!

Rozenhof

Mr. Vanessa Deetman

Mr. Deetman is 20 jaar advocaat en specialist. Bij haar is uw zaak in goede handen. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek (maximaal 45 minuten is kosteloos).Lees meer over ons

© Deetman Advocatuur - Sitemap - Privacy & Cookies - Algemene voorwaarden - Contact - #PRD

   Over ons